Site Rengi

DOLAR 32,3850
EURO 34,5771
ALTIN 2.387,28
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Kardeş okuldaki öğrencilere oyuncak hediyesi

ÖĞRENCİLERİNDEN KARDEŞ OKULDAKİ ÖĞRENCİLERE HEDİYE

22.04.2021
140
A+
A-

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Kreş ve Anaokulu öğrencileri “Kardeşlerimle Paylaşıyorum” etkinliği kapsamında hazırladıkları hediyeleri, Gaziantep’in Şahinbey İlçesi’ne bağlı 24 Kasım İlkokulu anasınıfı öğrencileriyle paylaştı.

GAÜN Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na bağlı Kreş ve Anaokulu Müdürlüğü Minik Umutlar Sınıfı öğrencilerinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla aileleriyle birlikte hazırladıkları oyuncak ve kitap, defter kalem gibi çeşitli kırtasiye malzemeleri kardeş okul olarak seçilen Gaziantep’in Şahinbey İlçesi’ne bağlı 24 Kasım İlkokulu anasınıfı öğrencilerine teslim edildi.

Pandemi nedeniyle etkinliğin online olarak gerçekleştiğini belirten Minik Umutlar Sınıfı Öğretmeni Lütfiye Kırcılı, öğrencilerin online olarak arkadaşlarıyla görüşüp duygularını paylaştığını belirtti. “Amacımız, paylaşmanın zor şartlarda bile yapılabileceğini göstermek, paylaşmanın bize hissettirdiği güzel duyguları çocuklarımızın hissetmesini sağlamak ve bunun gelecek hayatlarında çocuklara çeşitli kazanımlar kazandırmasını öncülük etmek. Bu etkinlikte benimle birlikte ilerleyen ve mutlulukla katılan velilerime canı gönülden teşekkür ederim. İyilik hiçbir zaman boşa gitmeyen bir yatırımdır. Çocuklarımızın bu yatırımlarla büyümesi en büyük temennimiz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.