Site Rengi

DOLAR 32,3798
EURO 34,7506
ALTIN 2.409,50
BIST 10.077,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Konyaaltı ‘tam kapanma’ya hazır

KONYAALTI BELEDİYE BAŞKANI SEMİH ESEN, 17 GÜNLÜK TAM KAPANMA DÖNEMİNDE BELEDİYE HİZMETLERİNİN AKSAMAMASI VE VATANDAŞLARIN MAĞDUR OLMAMASI İÇİN TÜM TEDBİRLERİN ALINDIĞINI AÇIKLADI.

29.04.2021
100
A+
A-

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, 17 günlük tam kapanma döneminde belediye hizmetlerinin aksamaması ve vatandaşların mağdur olmaması için tüm tedbirlerin alındığını açıkladı.

Konyaaltı Belediyesi, İçişleri Bakanlığı genelgesiyle 29 Nisan Perşembe günü saat 19.00’da başlayacak ve 17 Mayıs Pazartesi günü saat 05.00’e kadar sürecek tam kapanma dönemine yönelik hazırlıklarını tamamladı. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, 17 günlük tam kapanma döneminde Konyaaltı Belediyesi olarak vatandaşların hiçbir mağduriyet yaşamaması için tüm tedbirleri aldıklarını açıkladı. Semih Esen, günlük hizmetlerin yürütülmesi noktasında asgari sayıda personelle hizmet vereceklerini söyledi. Semih Esen, Halk Masa aracılığıyla vatandaşlara en hızlı şekilde dönüş sağlayacaklarını kaydetti.

“Sokak hayvanları için ekipler nöbette”

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, aldıkları tedbirleri şöyle açıkladı: “Sokak hayvanlarımızın beslenmesi noktasında görevli personellerimiz tam kapanma döneminde kaymakamlık ve ilgili birimlerce koordineli bir şekilde görev yapacak. Zabıta ekiplerimiz, fen işleri, temizlik, park ve bahçeler, veteriner hizmetleri ile Halk Masa’da çalışan arkadaşlarımız hizmetleri aksatmadan sunacak. Özellikle 65 yaş üstü vatandaşlarımızın ihtiyaçları Kaymakamlık ile koordineli bir şekilde Vefa Hizmet ekiplerimiz tarafından karşılanacak. 17 günlük tam kapanma döneminde tüm yurttaşlarımızı kurallara uymaları noktasında duyarlı olmaya davet ediyorum. Bu süreçte vaka sayılarının azalmasını sağlarsak, yaz aylarına daha rahat girmeyi umut ediyoruz. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyalım” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.