Site Rengi

DOLAR 32,3770
EURO 34,7496
ALTIN 2.411,97
BIST 10.098,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Bulduklarında açlıktan ölmek üzereydi, yavru kediye esnaf sahip çıktı

TOKAT’TA AÇLIKTAN ÖLMEK ÜZEREYKEN BULUNAN İKİ YAVRU KEDİYE ESNAF SAHİP ÇIKTI.

03.05.2021
58
A+
A-

Tokat’ta açlıktan ölmek üzereyken bulunan iki yavru kediye esnaf sahip çıktı.

Behzat Bulvarında çiçekçilik yapan esnaf iş yerinin deposundan gelen kedi seslerini fark etti. Kedilerin annesinin etrafta olabileceğini değerlendiren esnaf bir gün bekledi. Aradan bir gün geçmesine rağmen yavru kedilerin annesinin ortalıkta gözükmemesi üzerine esnaf kedilere sahip çıktı. Daha gözlerini açılmamış olan kedilere biberonla beslenmeye çalışıldı. Kediler biberonla süt içmekte zorlanınca şırınga ile beslemeye karar verildi. Yavru kediler şırınga ile verilen sütü içti.

Çiçekçide çalışan Ahmet Ağca, anneleri kaybolan kediye sahip çıktıklarını ifade ederek, “Dün öğle saatlerinde depodayken miyavlama sesleri geliyordu. Aşağı inip baktığımızda çiçek kolisinin içinde iki tane yavru kedi gördüm. O gün akşama kadar annesinin gelmesini bekledik. Aradan bir gün geçmesine rağmen annelerinin olmadığını fark ettiğimiz kediler aç ve susuz kalmışlardı. Daha gözleri açılmamış yavrulara sahip çıktık. Şırınga ile elimizden geldiği kadar beslemeye çalışıyoruz. Yine bulduğumuz yere bırakıp annelerinin gelmesini bekleyeceğiz. Rabbim kimseyi hayvanda olsa annesiz bırakmasın” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.