Site Rengi

DOLAR 34,0973
EURO 38,0933
ALTIN 2.874,79
BIST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 27°C
Çar 28°C

Esenyurt Belediyesinden hayvansever annelere sürpriz kutlama

ESENYURT BELEDİYESİ, HAYVANSEVER KADINLARIN ANNELERİN GÜNÜNÜ ÇİÇEK VE HAYVAN MAMASI VEREREK KUTLADI.

08.05.2021
95
A+
A-

Esenyurt Belediyesi, hayvansever kadınların annelerin gününü çiçek ve hayvan maması vererek kutladı.

Her yıl Mayıs ayının ikinci pazar günü olarak kutlanan anneler günü, korona virüs sebebiyle sokağa çıkma kısıtlamasına denk geldi. Esenyurt Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, sokak hayvanları ile ilgili çalışma yapan ve bulundukları yerlerde sokak hayvanlarını koruyan kadınların evlerine gitti. Ekipler, hayvansever kadınların annelerin gününü çiçek ve hayvan maması vererek kutladı. Anneler gününde unutulmadıklarını ifade eden Ayşe Giyici, “Çok güzel bir duygu, bu çalışmayı yapan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ayşe Erik ise “Esenyurt Belediyesi hayvanlarımıza çok hizmet veriyor. Çok memnunum teşekkür ediyorum. Annelerinizi üzmeyin, onlar çok değerli. Böyle bir günde hatırlanmak çok güzel” dedi.

Esenyurt Belediyesi Veteriner İşleri görevlisi Muhammet Yolcu ise “Hem çiçeklerimizle hem de hediyelerimiz ile onların yanında oluyoruz. Bütün annelerin, Anneler Günü’nü kutluyoruz” şekline konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.