Site Rengi

DOLAR 34,0973
EURO 38,0933
ALTIN 2.874,79
BIST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 27°C
Çar 28°C

Başiskele’de üst yapı seferberliği sürüyor

BAŞİSKELE BELEDİYE EKİPLERİ, İLÇE GENELİNDE ÜST YAPI ÇALIŞMALARINI YOĞUN BİR ŞEKİLDE SÜRDÜRÜYOR.

28.05.2021
143
A+
A-

Başiskele Belediye ekipleri, ilçe genelinde üst yapı çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Havaların ısınmasıyla birlikte yol yapım çalışmalarına hız veren Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede yeni imara açılan ve zamanla yıpranan yolları vatandaşlar için konforlu ve güvenli hale getiriyor. Başiskeleli vatandaşların talepleri ve programlar çerçevesinde çalışan ekipler, son olarak 8 sokakta üst yapı çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Yeniköy Merkez Mahallesi’nden Seymen Mahallesi Hürriyet Caddesi’ne bağlantı sağlayan Cesur Sokak’ın ve Mehmetağa Mahallesi Şehit Hüseyin Durmuş Sokak’ın bozulan asfaltı iş makinalarıyla kazıyarak yeni sıcak asfalt serimi için hazır hale getiriyor.

Kente uzun ömürlü, sağlam, kalıcı ve estetik yollar kazandıran Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfaltlama çalışmalarının yanı sıra kilitli parke yol çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor. Geçen haftalarda 6 sokağı parke taşlarıyla kaplayan ekipler, dün Damlar Mahallesi Hacı Arif Sokağı parke taşlarıyla kaplamaya başladı. Ayrıca ekipler, Seymen Mahallesi’nde Coşku Sokak ve Fırtına Sokak’ta, Kılıçarslan Mahallesi Pamuk ve Ortak Sokak ile Damlar Mahallesi Gülçiçek Sokağı parke taşlarıyla kaplamak için hazırlık yapıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.