Site Rengi

DOLAR 32,3882
EURO 34,7847
ALTIN 2.410,20
BIST 10.099,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Enerji Bakanlığından 500 ton bitüm hibesi

DÜZCE’DE ASFALT SORUNUNU KÖKTEN ÇÖZMEK İÇİN DÜĞMEYE BASAN BELEDİYE BAŞKANI DR. FARUK ÖZLÜ, İLLER BANKASININ İSTEDİĞİ TEMİNAT MEKTUBU İŞ VE İŞLEMLERİ İÇİN MECLİSTEN YETKİ ALDI.

Enerji Bakanlığından 500 ton bitüm hibesi
08.06.2021
80
A+
A-

Düzce’de asfalt sorununu kökten çözmek için düğmeye basan Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, İller Bankasının istediği teminat mektubu iş ve işlemleri için meclisten yetki aldı. Yetkinin alınmasının ardından Düzce Belediyesinin 2021 yılında yapacağı asfalt çalışmalarının bitüm malzemesi Düzce BELTAŞ tarafından sağlanacak.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 2021 yılında il merkezinde ihtiyacı olan bölgelerin asfaltlamasında kullanılacak olan İller Bankasından teminat mektubu alınması, iş ve işlemleri için belediye meclisten onay aldı. Onayın ardından Düzce Belediyesi 12 ay vadeyle 2 bin ton bitüm alacak ve borç da İller Bankası ödeneğinden her ay kesilecek.

Asfalt ihtiyacımız karşılanacak

Öte yandan Düzce Belediyesi iştirak şirketlerinden olan Düzce BELTAŞ’ın mülkiyetinde olan asfalt plenti, belediye talep ettiğinde asfalt plentini kiralayan şirketin bu talebi karşılamakla yükümlü olduğunu da açıklayan Özlü, “Fen İşleri Müdürlüğümüz, alt yapısı biten bölgelerde asfalt çalışmasını 2021 yılı için planladı. Asfalt ihtiyacımızı da mülkiyeti bizde olan asfalt plentimizden karşılayacağız” ifadelerinde bulundu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığından hibe

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanlığından 500 Ton bitüm hibesi aldıklarını da açıklayarak, “Alınan 2500 ton bitüm ile yaklaşık 60 Bin ton asfalt için hazırlıklarımızı tamamladık. 56 mahallemizde ihtiyaç halindeki yerler asfaltlanacak” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.