Site Rengi

DOLAR 32,4236
EURO 34,7598
ALTIN 2.425,78
BIST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 16°C

İstanbul kaçak ilaç operasyonu: 4 gözaltı

İSTANBUL MERKEZLİ 4 İLÇEDE DÜZENLENEN KAÇAKÇILIK OPERASYONUNDA, ÖLÜMCÜL RİSK TAŞIDIĞI TESPİT EDİLEN ZAYIFLAMA ÇAYI İLE CİNSEL GÜÇ ARTTIRICI ÜRÜNLERİN DE BULUNDUĞU 235 BİN İLAÇ ELE GEÇİRİLDİ. OLAYLA BAĞLANTILI 4 ŞÜPHELİ YAKALANDI.

İstanbul kaçak ilaç operasyonu: 4 gözaltı
10.06.2021
74
A+
A-

İstanbul merkezli 4 ilçede düzenlenen kaçakçılık operasyonunda, ölümcül risk taşıdığı tespit edilen zayıflama çayı ile cinsel güç arttırıcı ürünlerin de bulunduğu 235 bin ilaç ele geçirildi. Olayla bağlantılı 4 şüpheli yakalandı.

İstanbul Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, birbiriyle bağlantılı çok sayıda taşeron şirket kurup ilaç sanayisinde kullanılan ham madde ithalatı yapan bir şebeke tespit etti.

Yaklaşık 6 ay teknik ve fiziki takip yapan ekipler, şebekenin bu ilaçları internet siteleri üzerinden ve aktarlarda satışa çıkardığını belirledi.

Yürütülen soruşturma kapsamında Küçükçekmece’de 4 işyeri, Bağcılar’da 2 ev, Esenler’de 1 işyeri ve Büyükçekmece ilçesinde 1 daire olmak üzere 4 ilçede toplam 8 adres tespit edildi. Belirlenen adreslere 4 Haziran’da baskın düzenleyen Kaçakçılık Polisi, operasyonda 216 bin 900 adedi zayıflama, 18 bin 125 adedi ise cinsel gücü artırıcı olmak üzere 235 bin 25 adet hap, 6 kilo obezite tedavisinde ve kilo dengesini korumada kullanılan kimyasal madde, 84 kavanoz ve 49 kutu zayıflama çayı ile ilaç imalatında kullanılan makine ve malzemeler ele geçirildi. El konulan ürünlerin piyasa değerinin

2 milyon 500 bin lira civarında olduğu kaydedilirken, baskınlarda 4 şüpheli gözaltına alındı.

Yakalanan şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.