Site Rengi

DOLAR 32,3882
EURO 34,7847
ALTIN 2.410,20
BIST 10.099,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Antalya’da termometreler 43’ü gösterdi, sahiller doldu taştı

TURİZM KENTİ ANTALYA’NIN FARKLI NOKTALARINDAKİ TERMOMETRELERDE SICAKLIK DEĞERİ 43’E KADAR YÜKSELDİ. SICAK HAVAYLA BİRLİKTE KONYAALTI SAHİLİ’NDE YOĞUNLUK OLUŞTU.

Antalya’da termometreler 43’ü gösterdi, sahiller doldu taştı
24.06.2021
77
A+
A-

Turizm kenti Antalya’da termometreler 43’ü gösterirken, sıcak nedeniyle Konyaaltı Sahili’nde yoğunluk oluştu.

Antalya’da mevsim normallerinde seyreden sıcaklık değerleri bugün yükselişe geçti. Haziran ayının bugüne kadar serin bir şekilde geçirildiği Antalya’da bazı termometrelerde sıcaklık değeri 43’ü gösterdi. Sıcak ve yakıcı bir havanın hakim olduğu kentte yerli ve yabancı turistlerin adresi ise dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili oldu. Sıcak havada birçok vatandaş ağaçların altındaki gölgelik alanlarda vakit geçirdi. Deniz suyu sıcaklığının 25 dereceyi bulduğu sahilde dalgaya rağmen deniz keyfi yapanlar da oldu. Çoğunluğun ise sahil kenarında güneşlenmeyi ve dinlenmeyi tercih ettiği görüldü.

“Sıcak kendini hissettirdi”

Kızıyla denize gelen Mete Orhan, “Antalya’da kent merkezinde bugün sıcak bir hava var. Çok bunaldık, kendimizi denize atmak istedik. Buraya geldiğimizde de bir rüzgar çıktı ve dalga var. Sıcakta kendisini bugün hissettirdi” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.