Site Rengi

DOLAR 32,4390
EURO 34,7408
ALTIN 2.428,15
BIST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Turgutlu’da parklar bahara hazırlanıyor

TURGUTLU BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, BAHAR AYLARININ YAKLAŞMASIYLA BİRLİKTE İLÇE GENELİNDEKİ PEK ÇOK PARKTA EŞ ZAMANLI BOYAMA ÇALIŞMASI BAŞLATTI.

22.02.2021
97
A+
A-

Turgutlu Belediyesi ekipleri ilçe genelindeki farklı noktalarda çalışmalarına devam ediyor. Üç mahallede daha tamirat çalışmaları tamamlanırken Turgutlu’daki pek çok parkta da bahara hazırlık çalışmaları başladı.

Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bahar aylarının yaklaşmasıyla birlikte ilçe genelindeki pek çok parkta eş zamanlı boyama çalışması başlattı. Kemal Sunal Parkı, Barış Manço Parkı, Subaşı Mahallesi Şen Sokaktaki çocuk oyun grubu boyama çalışmalarını yürüten ekipler, Turgutluspor Kafe’nin bahçesine çim ekimi ve Turgutlu Sosyal Güvenlik Merkezi’nin dış cephe boyama çalışmalarını da sürdürüyor.

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ise Atatürk Mahallesi Nadi Sokak, Mustafa Kemal Mahallesi Arife Sokak, Yıldırım Mahallesi Turan Sokakta altyapı çalışmaları sırasında kazılan alanların parke ve bordür tamiratlarına gün boyu devam etti.

Turgutlu’nun ihtiyaçları hayata geçiriliyor

Turgutlu Belediyesi ekiplerinin çalışmaları hakkında açıklama yapan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz üç mahallemizde daha tamirat çalışmalarını gerçekleştirdi. Parklarımızın kentimize yakışır bir görünüme kavuşması içinde gerekli tüm çalışmaları sürdürüyoruz. Ekiplerimiz tarafından tespit edilen ve vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda Turgutlumuzun ihtiyacı olan tüm çalışmalarımızı hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.