Site Rengi

DOLAR 32,2143
EURO 35,1211
ALTIN 2.467,46
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Normalleşmeyle birlikte çocuklar oyun özlemi

NORMALLEŞMEYLE BİRLİKTE ÇOCUKLAR OYUN ÖZLEMİ

08.03.2021
90
A+
A-

Yaşanan pandemi nedeniyle okullarından uzak kalan çocuklar, okulların açılması ile birlikte öğretmenleri ile doyasıya oyunlar oynadı.

Malatya’nın Darende İlçesindeki Cumhuriyet İlkokulunda eğitim gören çocuklar, öğretmenlerinin nezaretinde maske ve sosyal mesafe kurallarına uyarak öğretmenlerince kendilerine verilen topaçları çevirdiler. Alınan tedbirler nedeniyle evlerinde uzun süre kalan çocuklar, evlerde sıkılmışlardı.

Geleneksel çocuk oyunlarından olan topaç çevirme, ip atlama, yakar topu ve çizgi oyunları ile eğlenen çocuklar, keyifli bir gün geçirmenin sevincin yaşadılar. Satranç gibi zihin gelişimine de katkısı olan oyunların sürekli hale getirilmesini öğretmenlerinden isteyen çocuklar, organizeyi yapan öğretmenlerine teşekkür ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.