Site Rengi

DOLAR 32,4221
EURO 34,7550
ALTIN 2.431,54
BIST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 18°C

TEI, çevrimiçi etkinlikte kız öğrencilerle bir araya geldi

TEI-TUSAŞ MOTOR SANAYİİ A.Ş., HAVACI KADINLAR HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KIZ ÖĞRENCİLERLE ÇEVRİMİÇİ ETKİNLİKLE BİR ARAYA GELDİ.

13.03.2021
79
A+
A-

TEI-TUSAŞ Motor Sanayii A.Ş., Havacı Kadınlar Haftası etkinlikleri kapsamında kız öğrencilerle çevrimiçi etkinlikle bir araya geldi.

TEI YouTube kanalından canlı yayınlanan “Söz Havacı Kadınlarda” söyleşisinde İnsan Kaynakları ve İdari İşler Direktörü Yeliz Çetinkaya, Turboşaft Sistem Tasarım Entegrasyon Müdürü Fatoş Bahar Çekyay ve Kalite Sistem ve Sertifikasyon Teknik Lideri Ayşin Özkan, sektöre giriş hikâyelerini ve deneyimlerini anlatırlarken aynı zamanda kız öğrencilerin sorularını da yanıtladılar. Söyleşinin ardından düzenlenen bilgi yarışmasında en yüksek puanı alan katılımcılara çeşitli hediyeler verildi.

Dünya Havacı Kadınlar Haftası, dünyanın ilk kadın pilotunun lisans alma tarihi anısına her yıl 8 Mart’ı kapsayan haftada; kız öğrencilere havacılık sektörünü tanıtmak, onlara ilham kaynağı olabilmek amacıyla çeşitli etkinliklerle 11 yıldır kutlanıyor. TEI, 2016 yılından beri bu kapsamda düzenlediği etkinliklerle “En İyi Organizatör”, “En Üretken Etkinlik Düzenleyicisi”, “Kadın Çalışanlarına En Çok Değer Veren İşletme” gibi dünya çapında ödüller almıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.