Site Rengi

DOLAR 32,4302
EURO 34,7481
ALTIN 2.430,59
BIST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 16°C

Minik kitap kurtları hem eğlendi hem öğrendi

KAHRAMANKAZAN BELEDİYESİ, ANA SINIFI VE BİRİNCİ SINIF ÖĞRENCİSİ MİNİKLER İÇİN DÜNYA TİYATROLAR HAFTASI VE DÜNYA KÜTÜPHANELER GÜNÜ DOLAYISIYLA ANLAMLI BİR ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİRDİ. KİTAP OKUMANIN ÖNEMİNE VURGU YAPAN “KİTAP KURDU” İSİMLİ TİYATRO OYUNUNU İZLEYEN MİNİKLER KEYİFLİ ANLAR YAŞADI.

31.03.2021
85
A+
A-

Kahramankazan Belediyesi, ana sınıfı ve birinci sınıf öğrencisi minikler için Dünya Tiyatrolar Haftası ve Dünya Kütüphaneler Günü dolayısıyla anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Kitap okumanın önemine vurgu yapan “Kitap Kurdu” isimli tiyatro oyununu izleyen minikler keyifli anlar yaşadı.

Kahramankazan Belediyesi’nce, Dünya Tiyatrolar Haftası ve Dünya Kütüphaneler Günü dolayısıyla anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi.

İlçedeki ana sınıfı ve birinci sınıf öğrencilerinin kitap okuma alışkanlığı kazanmasını amaçlayan etkinlik lansmanında “Kitap Kurdu” isimli tiyatro oyunu sahnelendi. Kahramankazan 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Müzesi Salonu’nda düzenlenen etkinlikte, maske, mesafe ve temizlik kurallarına yoğun hassasiyet gösterildi. Oyunu büyük bir ilgiyle takip eden minik öğrenciler keyifli anlar yaşadı. Minikler etkinlik sayesinde hem eğlenmiş hem de öğrenmiş oldu.

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, bu iki anlamlı gün dolayısıyla düzenlediikleri tiyatro oyunu ile minik öğrencilerin kaliteli ve eğlenceli bir etkinlik yaşama imkânı bulduğunu söyledi. Oğuz, “Tiyatro eğitim açısından ve sanatsal açıdan çok önemli bir araç. Çocuklarımıza bu tiyatro oyunu ile hem tiyatronun hem de kitap okumanın önemine ilişkin bir farkındalık oluşturmaya çalıştık. Bu güzel etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.