Site Rengi

DOLAR 34,2498
EURO 37,0410
ALTIN 3.028,12
BIST 8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 19°C

Minik öğrenciler, Başkan Başol’a projelerini sundu

ZONGULDAK’IN EREĞLİ İLÇESİNDE SİNİTLİ İLKOKULU 3/B ÖĞRENCİLERİ PROJE KAPSAMINDA HAZIRLANAN HURMALARI ORMANLI BELEDİYE BAŞKANI BAYRAM BAŞOL’A TAKDİM ETTİ.

07.04.2021
89
A+
A-

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Sinitli İlkokulu 3/B öğrencileri proje kapsamında hazırlanan hurmaları Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol’a takdim etti.

Ormanlı Beldesinde eğitim faaliyetinde bulunan Sinitli İlkokulu 3/B öğrencileri, eTwinning projesi kapsamında “Kuru Cennet Hurmaları” hazırladı. Okul Müdürü Şenol Karaarslan ve Sınıf Öğretmeni Hilal Durmaz Uzunoğlu ile birlikte öğrenciler projelerini tanıtmak için Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol’u ziyaret etti. “Green Products for Green Europe” projesi için tamamen doğal, katkı maddesi içermeyen “Kuru Cennet Hurmaları” hazırlayan öğrenciler; etiketleri, paketlemesi, karekoduna kadar bir ürün oluşturma sürecinin her aşamasını kendilerinin aktif olarak yaptıklarını anlattılar. Hazırlanan bu paketlerden Başkan Başol’a da takdim edildi. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Başol da öğrencilere çikolata ikramında bulunarak, projelerini dinledi ve öğrencilere başarılar diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.