Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Akedaş Ramazan Bayramına hazır

AKEDAŞ ELEKTRİK DAĞITIM ŞİRKETİ, KAHRAMANMARAŞ VE ADIYAMAN’DA TÜKETİCİLERİNE KESİNTİSİZ ENERJİ SAĞLAMAK İÇİN ALDIĞI ÖNLEMLERLE KAPANMA VE BAYRAM SÜRESİNCE SAYILARINI ARTIRDIĞI EKİPLERİYLE SAHADAKİ FAALİYETLERİNİ HIZLA SÜRDÜRÜYOR.

11.05.2021
169
A+
A-

Akedaş elektrik dağıtım şirketi, Kahramanmaraş ve Adıyaman’da tüketicilerine kesintisiz enerji sağlamak için aldığı önlemlerle kapanma ve bayram süresince sayılarını artırdığı ekipleriyle sahadaki faaliyetlerini hızla sürdürüyor.

Akedaş elektrik dağıtım şirketi, Ramazan Bayramı boyunca tüketicilerin olası elektrik kesintilerinden minimum sürede etkilenmesi için sorumlu olduğu Adıyaman ve Kahramanmaraş illeri elektrik dağıtım şebekelerinde yaşanması muhtemel arızalar için 450 personel ve 80 araç ile bayram nöbetine hazırlandı.

Akedaş ekipleri, bayram tatili nedeniyle sanayi tesislerinde meydana gelen uzun süreli duruşları fırsata çevrilerek sanayi ENH tesislerinde bayram boyunca yapılacak bakımlar planlandı. Yine TEİAŞ tarafından trafo merkezlerinde yapılacak çalışmalar nedeniyle kullanıcıların kesintiye maruz kalmaması için 5 dakikadan daha az sürecek çok kısa süreli kesintiler ile yük aktarımları yapılmak suretiyle bununla ilgili kullanıcılara SMS ile bildirimler ayarlandı. Hangi ekibin nerede hangi günler ve hangi saat aralığında görev yapacağı, her iki ilin merkez ilçelerinde, diğer ilçelerinde ve kırsalında görev yapacak ekiplerin koordinasyonu planlandı.

Arızalara uzaktan müdahale imkanı veren elektrik dağıtım şebekelerinde 236 noktada SCADA istasyonu aktif olarak çalıştığı, geçici nitelikte bir arıza durumunda, kesintinin yaşandığı bölgeye ekipler gitmeden SCADA merkezinden bu sistem ile anında uzaktan müdahale ederek enerji kesintisi sonlandırılacak.

Bayram tatili ve tüm zamanlarda Alo 186 nolu çağrı merkeziyle tüketiciler 7/24 olası yaşadıkları elektrik arızası, kesintisi veya elektrikle ilgili yaşadığı sorunu Akedaş’a, iletebilecek. Kullanıcılar sosyal medya hesapları, mobil uygulama ve web sitesi, üzerinden de taleplerini Akedaş’a ulaştırabilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.