Ataşehir’de kısıtlamayı ihlal eden alkollü gençler otomobille evin bahçesine girdi
ATAŞEHİR’DE SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASINI İHLAL EDEN 3 ALKOLLÜ GENÇ KAZA YAPARAK BİR EVİN BAHÇESİNE GİRDİ. KAZA ANINDA BAHÇEDE KİMSENİN OLMAMASI OLASI BİR FACİAYI ÖNLERDEN, AŞIRI HIZ YAPAN GENÇLERİN KALDIRIMDA BULUNAN DUBALARI KIRARAK EVİN BAHÇESİNE GİRDİĞİ KAZA ANI GÜVENLİK KAMERALARINA SANİYE SANİYE YANSIDI.
Ataşehir’de sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden 3 alkollü genç kaza yaparak bir evin bahçesine girdi. Kaza anında bahçede kimsenin olmaması olası bir faciayı önlerden, aşırı hız yapan gençlerin kaldırımda bulunan dubaları kırarak evin bahçesine girdiği kaza anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
Olay, saat 03.30 sıralarında Ataşehir Kayışdağı Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre cadde üzerinde seyir halinde olan Hasan Furkan, Berat Ş. ve ismi öğrenilemeyen bir kişi Hyundai marka 34 GH 6316 plakalı otomobil ile kaza yaparak bir evin bahçesine girdi. Kaza sonrası şoför olduğu iddia edilen Hasan Furkan olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine alkollü gençler zor anlar yaşattı. Kaza anı ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
Olay kamerada
Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde aşırı hız yapan alkollü gençler seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybederek bir evin bahçesine girdikten sonra bahçe duvarına çarparak durduğu görülüyor.