Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Düzce’de lokantacılar kısmi olarak açılmanın sevincini yaşıyor

RESTORAN, LOKANTA VE KAFELERİN KISMİ OLARAK AÇILMA KARARINI SEVİNÇLE KARŞILADIKLARINI İFADE EDEN DÜZCE LOKANTACILAR ODASI BAŞKANI ATİLLA ŞİŞMAN, “BUNDAN SONRA DA REHAVETE KAPILMADAN, TEDBİRLERİ BIRAKMADAN, MAVİ TABLOYA GEÇECEĞİMİZ GÜNLERİ GÖRMENİN UMUDUNDAYIZ. ARTIK DAHA DİKKATLİ OLMAMIZ GEREKEN ZAMANLARDAYIZ” DEDİ.

02.03.2021
151
A+
A-

Restoran, lokanta ve kafelerin kısmi olarak açılma kararını sevinçle karşıladıklarını ifade eden Düzce Lokantacılar Odası Başkanı Atilla Şişman, “Bundan sonra da rehavete kapılmadan, tedbirleri bırakmadan, mavi tabloya geçeceğimiz günleri görmenin umudundayız. Artık daha dikkatli olmamız gereken zamanlardayız” dedi.

Düzce Lokantacılar Odası Başkanı Atilla Şişman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklama sonrasında kısmi olarak açılan iş yerleri için açıklamalarda bulundu. Alınan kararların Düzce’de birçok işletme tarafından sevinçle karşılandığını ifade eden Şişman, uzun bir aranın ardından işletmelerin açılmaya başladığını kaydetti. Artık çok daha dikkatli olunması gerektiğini dile getiren Başkan Şişman, “Uzun bir süreden sonra kısmen de olsa işimizin başına dönmenin mutluluğu içindeyiz. Bu zorlu süreçte bizlerden hiç bir zaman desteklerini esirgemeyen, her platformda sesimiz olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Düzce’mizde bazı illere nazaran hemşerilerimizin sorumluluk bilinci içinde, kurallara uyarak kepenklerimizin açılmasına sebep olmuşlardır. Bundan sonra da rehavete kapılmadan, tedbirleri bırakmadan, mavi tabloya geçeceğimiz günleri görmenin umudundayız. Artık daha dikkatli olmamız gereken zamanlardayız” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.