Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Eğlenerek öğrenmeye yönelik çalışmalar, öğrencilerin eğitim alanındaki başarılarını artırmaya devam ediyor

2020-2021 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINDA HAZIRLANARAK PROJELENDİRİLEN “GELENEKTEN GELECEĞE AKIL OYUNLARI”, HÜNERLİ ELLER GÜLEN YÜZLER”,” OYUNLARLA MUTLU ÇOCUKLAR” VE TEKNOLOJİ TASARIM “ADLI E TWİNNİNG PROJESİ TÜRKİYE VE AZERBAYCAN’DAN 46 EĞİTİMCİNİN ÇALIŞMALARI İLE BAŞARIYA ULAŞTI.

26.04.2021
163
A+
A-

2020-2021 Eğitim ve Öğretim yılında hazırlanarak projelendirilen “Gelenekten Geleceğe Akıl Oyunları”, Hünerli Eller Gülen Yüzler”,” Oyunlarla Mutlu Çocuklar” ve Teknoloji Tasarım “adlı e Twinning projesi Türkiye ve Azerbaycan’dan 46 eğitimcinin çalışmaları ile başarıya ulaştı.

Projenin kurucu ortaklıklarını Erzurum- Palandöken Polis Amca İlkokulu Suat Alkan ile, Erzurum- Palandöken Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İlkokulu sınıf öğretmeni Demet Alkan’ın yaptığı eTwinning projeleri çerçevesinde proje tabanlı olarak gerçekleştirilen çalışmalarla öğrencilerin eğlenerek öğrenmelerine yönelik etkin bir proje hazırlanarak hayata geçirildi.

Ülkemizden, Eğitimciler Suat Alkan ve Demet Alkan’ın hazırladığı “Gelenekten Geleceğe Akıl Oyunları”, Hünerli Eller Gülen Yüzler”,” Oyunlarla Mutlu Çocuklar” ile Azerbaycan’dan 25 Nomreli Okulu Sınıf Öğretmeni Tarane Hitayeyova tarafından hazırlanan “Teknoloji Tasarım” Projesi ile 2020-2021 Eğitim ve Öğretim yılında öğrencilerin oynarken eğlenmesini ,strateji geliştirerek ileriye dönük hamleler planlaması ve bunun gibi birçok olumlu gelişmenin öğrenciler üzerindeki etkisinin artırılması amaçlandı.

Hazırladıkları Projelerin başta eğitimciler olmak üzere öğrenciler ve veliler tarafından olumlu ve başarılı bulunduğunun altını çizen Eğitimciler Suat Alkan ile Demet Alkan hazırladıkları projenin başarı bir şekilde tamamlanmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek Projenin Azerbaycan’dan 6, Türkiye’den yaklaşık 40 öğretmen ile yürütüldüğünü ve projelerde hedeflenen kazanımların öğrencilere ulaştırılması noktasında istenilen başarıya ulaşıldığını ifade ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.