Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Eski eşi tarafından öldürülesiye darp edilen kadın konuştu

KOCAELİ’NİN GEBZE İLÇESİNDE ESKİ EŞİ TARAFINDAN SAATLERCE ÖLDÜRESİYE DARP EDİLEN SERAP AVCI, YAŞADIKLARINI ANLATTI. YETKİLİLERE SESLENEREK ŞAHSIN YAKALANMASINI İSTEDİĞİNİ SÖYLEYEN AVCI, “SONUMUN NE OLACAĞINI KADIN CİNAYETLERİNDEN BİLİYORUZ” DEDİ.

Eski eşi tarafından öldürülesiye darp edilen kadın konuştu
28.07.2021
178
A+
A-

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde eski eşi tarafından saatlerce öldüresiye darp edilen Serap Avcı, yaşadıklarını anlattı. Yetkililere seslenerek şahsın yakalanmasını istediğini söyleyen Avcı, “Sonumun ne olacağını kadın cinayetlerinden biliyoruz” dedi.

Olay, 25 Temmuz tarihinde Kocaeli’nin Gebze ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, çocuğu ile birlikte yaşayan 25 yaşındaki Serap Avcı, yaklaşık 2 yıl önce boşandığı eski eşi B.E. tarafından evinde saatlerce darp edildi. Ölmek üzere olan Avcı, kendisini darp eden eski eşi B.E.’ye yalvararak ambulans çağırmasını ve durumu polislere anlatmayacağını söyledi. Daha sonra şahsın çağırdığı sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Serap Avcı, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. İç kanamasının olduğu belirlenen Avcı, 4 gündür hastanede tedavi görüyor. Yaşanan olayın ardından Serap Avcı’nın çocuğu ise B.E. tarafından kaçırıldı. Polis ekipleri şahsın yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

“5 saat boyunca bana işkence etti”

Serap Avcı, yaşadığı dehşeti İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine anlattı. Ölümden döndüğünü söyleyen Serap Avcı, “Pazar günü 12.00 sıralarında kapım çaldı. Arkadaşını kapının önüne koymuş. Delikten baktığımda kim o dedim. İş getirdiğini söyledi. Sonra kapıyı açar açmaz eşim kapıyı açtı ve bana saldırmaya başladı. Kafamda bardak kırdı. Böbreklerime tekme atmaya başladı. 5 saat boyunca bana işkence etti. Çocuğumu da bir ara aşağı indirdiler, sonra o da eve geldi. Çocuğum beni o halde gördü. Her yerim kanlar içindeydi, nefes alamıyordum. Yalvardım. Ya dedim öldür ya da ambulans çağır, nefes alamıyorum. Ambulansı çağırdı. Hastaneye gelince durumu anlattığımı öğrenince, tehdit ederek ve çocuğumu alıp kaçtı” dedi.

““Sesimi duysunlar”

Yetkililere seslenen Serap Avcı, “Sesimi duysunlar. Serbest kalması. Defalarca şikayet ettim, sonuç alamadım. Bu sefer ceza alsın ama 2 sene sonra kurtulmasın. Benim başıma gelecekleri, sonumun ne olacağını kadın cinayetlerinden biliyoruz. Yalvarıyorum, bütün dosyalarımın toparlanıp bir karar verilmesini istiyorum. Defalarca ben şikayetçi oldum ama sonuç alamadım. Kızımı defalarca kaçırdı, şimdi yeniden kaçırdı. Şahsın bulunmasını ve kızımın bana getirilmesini istiyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.