Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Hüyük’ten İdlib’e briket ev desteği

KONYA’NIN HÜYÜK İLÇESİNDE, SURİYE’NİN İDLİB BÖLGESİNDE YAŞAYAN MÜLTECİLER İÇİN BAŞLATILAN “BRİKET EV” YARDIM KAMPANYASINA HÜYÜK İLÇESİ KAYMAKAMI CÜNEYT DEMİRKOL DA DESTEK VERDİ.

16.02.2021
158
A+
A-

Konya’nın Hüyük ilçesinde, Suriye’nin İdlib bölgesinde yaşayanlar için başlatılan “briket ev” yardım kampanyasına Hüyük İlçesi Kaymakamı Cüneyt Demirkol da destek verdi.

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından başlatılan ve İlçe Müftülüğü tarafından yürütülen kampanya ilgi görüyor. İlçe Müftülüğü, kolluk kuvvetleri ve ilçede bulunan kamu kurumlarında çalışanların da yardımlarıyla katıldığı kampanyaya İlçe Kaymakamı Cüneyt Demirkol da destek verdi. İlçe Müftüsü Seyit Ali Gündüz kampanyaya destek veren Kaymakam Demirkol’un bağış makbuzunu teslim ederken, kendisine ve yardım için seferber olan ilçe halkına teşekkür etti.

Yardım kampanyası kapsamında bugüne kadar ilçe genelinde 60 bin lira para toplandığı, bu yardımların kampanya sonunda Suriye’nin İdlib bölgesinde zorlu kış koşullarında sıcak bir yuva arayışı içerisinde olanlar için briket evlerin inşa edilmesinde kullanılacağı belirtildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.