Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

İzleyicileri ağlatan çocuklar ödüllendirildi

18 MART ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ MÜNASEBETİYLE, GÜNYÜZÜ RECEP ÇETİN ORTAOKULUNDA DÜZENLENEN PROGRAMDA, İZLEYİCİLERİ AĞLATAN ÖĞRENCİLERE HEDİYELERİ VERİLDİ.

26.03.2021
159
A+
A-

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle düzenlenen programda, ortaya koydukları başarılı tiyatro gösterisi ile izleyicileri ağlatan öğrencilere hediyeleri verildi.

Günyüzü Recep Çetin Ortaokulunda düzenlenen “Çanakkale Geçilmez” isimli tiyatro gösterisinde öğrenciler, sergilediği oyunda büyük başarı göstererek bazı izleyicileri duygulandırmış, ağlatmıştı. Gösterdikleri üstün başarıdan dolayı Günyüzü Kaymakamı Burak Akeller ve Günyüzü Belediye Başkanı Menderes Durgut öğrencilere hediye verdiler.

Tiyatro gösterisi ve gösterilen başarıyla alakalı olarak Kaymakam Akeller “Çanakkale Deniz Zaferi Birinci Dünya Savaşı içinde ayrı bir özelliği olan, tarihin akışını değiştiren, bağımsızlığı uğruna canını vermekten çekinmeyen Türk milletinin kahramanlık destanıdır. Bu destanı hiçbir eğitim almadan bu kadar güzel canlandıran, bizi duygulandıran öğrencilerimize ve onları eğiten öğretmenlerimize teşekkür ederim” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.