Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Keçiören’deki Tepebaşı Kurs Merkezinde ön kayıtlar başladı

KEÇİÖREN BELEDİYESİ BÜNYESİNDE HİZMET VEREN TEPEBAŞI KURS MERKEZİ, LİSEYE GEÇİŞ SINAVI (LGS) VE YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI (YKS) ÖĞRENCİLERİ İÇİN ÖN KAYIT ALMAYA BAŞLADI. ÖN KAYIT İŞLEMLERİ LGS ÖĞRENCİLERİ 30 TEMMUZ, YKS ÖĞRENCİLERİ İÇİN İSE 6 AĞUSTOS’TA SONA ERECEK.

Keçiören’deki Tepebaşı Kurs Merkezinde ön kayıtlar başladı
27.07.2021
131
A+
A-

Ankara Keçiören Belediyesi bünyesinde hizmet veren Tepebaşı Kurs Merkezi, Liseye Geçiş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öğrencileri için ön kayıt almaya başladı. Ön kayıt işlemleri LGS öğrencileri 30 Temmuz, YKS öğrencileri için ise 6 Ağustos’ta sona erecek.

Keçiören Belediyesi Tepebaşı Kurs Merkezi’nde YKS ve LGS kurs kayıtlarının başladığını duyuran Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Keçiören’e hizmetkâr olduğumuz 1994 yılından bugüne kadar eğitime destek konusunda hep elimizi taşın altına koyduk ve geleceğimiz olan gençlerimizin eğitimlerine katkı sağladık. Sınava hazırlanan YKS ve LGS öğrencilerimiz yeni eğitim öğretim yılı için Tepebaşı Kurs Merkezimize kayıtlarını yaptırabilirler” dedi.

“Eğitime engel yok”

Başkan Altınok, kurs merkezindeki öğrenci kapasitesini artırdıklarını ve daha fazla öğrenciye eğitim vermek için buranın fiziki koşullarını revize ettiklerini belirtti. Pandeminin Tepebaşı Kurs Merkezi’ndeki eğitimler için engel teşkil etmediğinin de altını çizen Altınok, “Her şeyin temelinde eğitim var. Eğitim konusunda sorunlarını çözemeyen milletler muvaffak olamazlar. Biz de gençlerimize hizmet veren kurs merkezimizdeki eğitimlerimizi korona virüs tedbirlerini ve Milli Eğitim Bakanlığımızın aldığı kararları uygulayarak gerek yüz yüze gerekse online olarak sürdürdük. Öğrenci ve velilerimizin fedakârca yaklaşımı, kurs merkezimizde görev yapan öğretmenlerimizin gayretleri ile pandeminin Keçiören’de eğitime engel olmadığını yaşadık ve gördük” değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.