Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

‘Mahir Kaymakam’dan şehit, öksüz ve yetim çocukları için proje

DİKMEN KAYMAKAMI MEHMET NESİP MAHİR

29.03.2021
152
A+
A-

Sinop Dikmen Kaymakamı Mehmet Nesip Mahir şehit, öksüz ve yetim çocuklarını mutlu etmek için “Sen Gül Dünya Gülsün Projesi”ni başlattı.

Proje hakkında bilgi veren Dikmen Kaymakamı Mahir, “Türkiye Cumhuriyeti’nin olduğu yerde kimse kimsesiz değildir” diyerek şunları söyledi: “Bir çocuğu mutlu edebilmek çok kolay, gönlüne girebilmek çok zordur. Fakat çocuklarımıza önemli ve özel olduğunu hissettirdiğimiz an da o çocuğun kalbini kazanmış oluruz. Gayemiz; aile ve eğitim hayatları boyunca şehit, yetim ve öksüz çocuklarımızın daima yanında olmak, onların dertleriyle dertlenmek, sevinçlerini ve mutluluklarını paylaşarak gönüllerimiz arasında köprüler kurmaktır. Çocuklarımızın bir gülümsemesinin bize en değerli hediye olduğunu düşünüyoruz. Hepimiz kesinlikle bilmeliyiz ki Türkiye Cumhuriyeti’nin olduğu yerde kimse kimsesiz değildir. Projemiz kapsamında şehit çocukları, öksüz ve yetim çocukların doğum günlerini makamda kutlayacağız. Salgın dolayısıyla çocuklarımız dışarı çıkamıyor, arkadaşlarıyla oyunlar oynayamıyor, parklarımızı şenlendiremiyor zor bir süreçten geçiyoruz inanıyorum ki aşılama çalışması sonrası ülke olarak bu süreçten de güçlenerek çıkacağız. Pandemi dolayısı ile tedbirlere uyarak etkinliklerimizi yapıyoruz. İlçemizde yaşayan çocuklarımıza yönelik sosyal ve eğitim projelerimiz devam edecek.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.