Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Merkezefendi’nin çehresi yeni parklar ile değişecek

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ 55 BİN 800 METREKARE ALANDA PARK ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR. BAŞKAN DOĞAN, “ÇOCUKLARIMIZIN KEYİFLE VE GÜVENLE VAKİT GEÇİREBİLECEKLERİ, AİLELERİMİZİN NEFES ALIP DİNLENEBİLECEĞİ YEŞİL ALAN VE PARKLARIMIZIN SAYISINI ARTTIRACAĞIZ” DEDİ.

19.04.2021
165
A+
A-

Merkezefendi Belediyesi 55 bin 800 metrekare alanda park çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkan Doğan, “Çocuklarımızın keyifle ve güvenle vakit geçirebilecekleri, ailelerimizin nefes alıp dinlenebileceği yeşil alan ve parklarımızın sayısını arttıracağız” dedi.

Merkezefendi Belediyesi ilçe genelindeki çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu kapsamda ilçeye tematik parklarla birlikte 64 yeni park kazandıran Merkezefendi Belediyesi Bahçelievler, Eskihisar, Sümer, Mehmet Akif Ersoy, Gültepe, Adalet, Karahasanlı, Çakmak, Başkarcı ve Göveçlik Mahallelerine de yeni parklar kazandırmak için çalışmalarına hız verdi. Toplamda 55 bin 800 metrekare alanda yapılacak olan çalışmalar çerçevesinde parkların içerisinde çocuk oyun alanları, fitness aletleri, piknik masaları, oturma alanları ve büfeler bulunacak. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da, yeni parkların yapılacağı bölgelerde incelemelerde bulunarak alan ekiplerinden bilgi aldı.

“Daha yeşil bir Merkezefendi için çalışıyoruz”

Her mahalleye park ve yeşil alanlar kazandırarak özellikle çocukların doyasıya eğlenip vakit geçirecekleri alanların sayısını arttırmayı hedeflediklerini söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, ilçenin çehresini pozitif olarak değiştirmeye devam ettiklerini belirtti. Başkan Doğan, “Göreve geldiğimiz tarihten itibaren Merkezefendimiz için, Merkezefendili hemşehrilerimiz için var gücümüzle çalışıyoruz. Başta üç tematik parkımız olmak üzere ilçemize birçok park kazandırdık, kazandırmaya da devam ediyoruz. Çocuklarımızın keyifle ve güvenle vakit geçirebilecekleri, ailelerimizin nefes alıp dinlenebileceği yeşil alan ve parklarımızın sayısını arttıracağız. Her şey daha yeşil, daha güzel bir Merkezefendi için” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.