Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Öksüz ve yetimlere kurbanlık

İYİLİK HAREKETİ KÖPRÜ YARDIMLAŞMA DERNEĞİ BAŞKANI BEKİR FEVZİ YILDIRIM KURBANLIK ALAMAYAN 45 YETİM VE ÖKSÜZE KURBAN HEDİYE ETTİ.

Öksüz ve yetimlere kurbanlık
20.07.2021
142
A+
A-

İyilik hareketi Köprü Yardımlaşma Derneği Başkanı Bekir Fevzi Yıldırım kurbanlık alamayan 45 yetim ve öksüze kurban hediye etti.

Yıldırım, yetim ve öksüzlere kurban dağıtımına bu yıl da devam etti. Yıldırım, 23 yıldır öksüz ve yetimlere canlı kurban dağıttıklarını belirterek, “23 yıl önce kurban kesmediği için çocuklarını eve kilitleyen bir aile olduğunu öğrenince öksüz ve yetimlere kurban dağıtmaya başladık. Bu senede 45 aileye kurban götürdük. Biz nasıl kendi evimizde kurbanı tekbirlerle kesip kanını çocuklarımızın alnına sürüyorsak, yetim evlerde de bu an yaşansın istiyoruz. Bizde diyoruz ki bayramda çocuklar sevinsin evlerde ocak tütsün bütün evlere bayram sevinci girsin” dedi. Yıldırım kurbanlıkları tek tek öksüz ve yetimlerin evlerine kadar götürdü.

Eşinden ayrı olduğunu söyleyen Fatma Seven, “ Eşimden ayrıyım. İki çocuk annesiyim. Hayatımda hiç kurban kesmedik. Şimdi hayırseverlerin katkıları ve Adana iyilik hareketi sayesinde bayramı bayram olarak yaşamanın mutluluğu içindeyim. Çocuklarımızın da mutlu olması bizlere dünyalara bedel “ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.