Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

(Özel) Kas Hastalıkları Derneğinin hırsızlarla başı dertte

BURSA’DA KAS HASTALARININ YAŞADIĞI ZORLUKLARI DİLE GETİREN VE ONLAR İÇİN FARKLI BİRÇOK ORGANİZASYONA İMZA ATAN KAS HASTALIKLARI DERNEĞİ BURSA ŞUBESİ YÖNETİM OFİSİNİN BAŞI HIRSIZLAR VE MADDE BAĞIMLILARIYLA DERTTE.

24.02.2021
152
A+
A-

Kas Hastalıkları Derneği Bursa Şubesi ofisi, son 3 ayda 3’üncü defa soyuldu. Derneğe dadanan hırsızlar, 3 defa girdikleri ofisten televizyon, bağış kutusu ve bilgisayar çalarak kayıplara karıştı.

Kas Hastalıkları Derneği Bursa Şubesi ofisi, 3’üncü kez hırsızların hedefi oldu. Son dönemde hırsızlardan dolayı mağdur olduklarını dile getiren Kas Hastalıkları Derneği Bursa Şube Başkanı Can Ahmet Vural, “Dernek ofisimiz hırsızlar tarafından talan edildi. Üçüncü kez soyulduk. Daha önce ofise giren hırsızlar bağışlanan televizyonu ve bağış kutusunu çaldılar. Dün yaşadığımız olayda ise belediyenin bağışladığı bilgisayarı almışlar. Biz dernek olarak kendi üzerimize düşen tedbiri alıyoruz. Derneğe alarm sistemi kurdurduk, fakat hırsıza kilit dayanmıyor. Dernek üyeleri ve yardımseverler olarak Kültürpark içinde güvenlik tedbirlerinin yükseltilmesini istiyoruz. Güvenlik güçleri ve yöneticilerimiz bizleri yalnız bırakmasınlar” ifadelerini kullandı.

Vural, korona virüs salgını sebebiyle faal olarak kullanamadıkları dernek ofisine kısa aralıklarla hırsız girdiğini belirterek, “Kas Hastalıkları Derneği kamu yararına çalışan bir dernek. Bizler de Bursa’da güzel işlere imza attık. Korona virüs salgını sebebiyle derneğimiz faal olarak kullanılmıyor. Ofisimizin Kültürpark içinde olması dernek üyelerinin kolayca ulaşmasını sağlıyor. Şehir merkezinde yeşil alanda rahat hareket etmek ve bir nebze olsun nefes almak için annelerimizin yardımıyla buraya geliyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.