Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Profesyonel aşçılar Söke polisinin haftasını kutladı

PASTAYI EMNİYET MÜDÜRÜ DEMİRALP KESTİ

08.04.2021
119
A+
A-

Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu ve Kuşadası Profesyonel Aşçılar Derneği Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Söke Polisi’nin haftasını, hazırladıkları ikramlarla kutladı.

Türkiye Aşçılar ve Şefler Fedarasyonu ve Kuşadası Profesyonel Aşçılar Derneği üyeleri, polis haftası nedeniyle Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde sürpriz bir etkinlik gerçekleştirdi. Aşçılar kendi hazırladıkları ikramları, polis ekiplerine dağıttılar. Polis Haftası etkinlikleri kapsamında profesyonel Şefler tarafından hazırlanan pastayı Söke İlçe Emniyet Müdürü Fatih Demiralp kesti.

Etkinlik kapsamında açıklamalarda bulunan Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Ayşe Güzelses, “Pandemi sürecinde oldukça yorgun düşen polislerimizi bir nebze olsun mutlu etmek istedik. Beğenirlerse bizde çok mutlu oluruz. Bu güzel ve anlamlı etkinliğe katıldığınız için teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.