Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu, operasyon bölgesinde

SİİRT VALİSİ VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ OSMAN HACIBEKTAŞOĞLU, GÜVENLİK GÜÇLERİNİN BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜ PKK’YA KARŞI OPERASYONLARI SÜRDÜRDÜĞÜ ERUH İLÇESİ DAĞDÖŞÜ KÖYÜ KIRSALINDA OPERASYON BÖLGESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU.

10.04.2021
176
A+
A-

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, güvenlik güçlerinin bölücü terör örgütü PKK’ya karşı operasyonları sürdürdüğü Eruh ilçesi Dağdöşü köyü kırsalında operasyon bölgesinde incelemelerde bulundu.

Vali Hacıbektaşoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin, Siirt 3. Komando Tugay Komutan Vekili Piyade Albay Gaffar Gören ile birlikte Eruh ilçesi Dağdöşü köyü kırsalında bölücü terör örgütüne karşı yürütülen operasyon bölgesine helikopterle giderek, bölgede incelemelerde bulunup askeri yetkililerden bilgi aldı. Operasyona katılan güvenlik güçleriyle bir araya gelen Vali Hacıbektaşoğlu, bölgede huzurun ve güvenin tesisi için çok zor tabiat şartlarında gece gündüz demeden büyük bir fedakârlık içinde görevlerini kahramanca yürüten güvenlik güçlerine teşekkür etti. Mehmetçiklerle sohbet ederek, kendilerine moral veren Vali Hacıbektaşoğlu, “Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar terörle etkin ve kararlı mücadelenin azim ve kararlılıkla devam edelecektir” dedi.

Operasyon bölgesinde incelemelerini tamamlayan Vali Hacıbektaşoğlu, daha sonra Dağdöşü köyünde vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Vali Hacıbektaşoğlu, köydeki çocuklarla da yakından ilgilenerek, kendileri ile bir süre sohbet etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.