Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Sucuk satan işportacı il dışına çıkartıldı

HAKKARİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ VE GIDA KONTROL BİRİMİ ARAÇ ÜZERİNDE SUCUK SATAN BİR İŞPORTACIYA MÜDAHALE EDEREK, ŞEHİR DIŞINA ÇIKARTTI.

07.05.2021
189
A+
A-

Hakkari Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Gıda Kontrol Birimi araç üzerinde sucuk satan bir işportacıya müdahale ederek şehir dışına çıkarttı.

Zabıta ekibi gıda ve hijyen kurallarından uzak bir şekilde il dışında gelip Hakkari’de sucuk satışı yapan bir işportacının sucukları toplattırarak aracı ile birlikte şehir dışına sevki gerçekleştirildi. Zabıta Müdürü Adil, sokakta satılan ve menşei belli olmayan gıda mamullerine izin vermeyeceklerini belirtti. Demir, “Açıkta ve hijyenik olmayan koşullarda gıda satışına kesinlikle izin verilmeyeceğiz. Açıkta satışa sunulan gıda ürünleri halk sağlığını tehlikeye atmanın yanı sıra nerede ve nasıl üretildiği belli olmuyor. Hijyen şartını yerine getirmeyen, kayıt dışı satış yapan şahıslara itibar edilmemesi gerekiyor. Bizim için halkımızın sağlığı her şeyden önemli. Vatandaşlarımızın gerekli üretim ve satış izni alınmış, etiketi bulunan ürünleri tüketmesini istiyoruz. Ayrıca kentin değişik noktalarında korona virüs denetimlerimizi de aralıksız olarak sürdürüyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.