Site Rengi

DOLAR 32,3613
EURO 34,9886
ALTIN 2.311,25
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

1965 Samsunsporlular Derneği’nden kan bağışı

1965 SAMSUNSPOR TARAFTAR DERNEĞİ ÜYELERİ, TÜRK KIZILAY’A DESTEK AMACIYLA, BİR ARAYA GELEREK CUMHURİYET MEYDANI’NDA KAN BAĞIŞINDA BULUNDU.

08.05.2021
147
A+
A-

Türk Kızılay’ın kan stoklarının azalması nedeniyle yaptığı kan bağışı çağrısına destek vermek üzere harekete geçen 1965 Samsunspor Derneği üyeleri hem kan verdi hem de tüm vatandaşları kan bağışına davet etti.

1965 Samsunspor Taraftar Derneği üyeleri, Türk Kızılay’a destek amacıyla, bir araya gelerek Cumhuriyet Meydanı’nda kan bağışında bulundu. 1965 Samsunspor Derneği Taraftar Grubu adına Fırat Kızıl, kan bağışından önce yaptığı konuşmada, vatandaşların ve Samsun’daki tüm Samsunsporluları bu sıkıntılı dönemde duyarlılık göstererek kan bağışı kampanyasına katılmalarını canı gönülden istediklerini söyledi.

Her Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da Kızılay’ın kan stoklarında ciddi düşüş yaşandığının belirten Fırat Kızıl, dernek olarak bu duruma duyarsız kalamayacaklarını ifade etti. Kızıl, “Her Ramazan ayında olduğu gibi bu yılda da Kızılay’daki kan stoklarında düşüş gözleniyor. 1965 Samsunspor Derneği olarak bu duruma kayıtsız kalamazdık. Bugün derneğimizin üyelerinden 35 arkadaşımız ile kan vermeye geldik. Kan bağışlayan bütün üyelerimize teşekkür ederiz ve bu etkinliğin bütün derneklere örnek teşkil etmesini dileriz. Her zaman belirttiğimiz gibi, derneğimiz kesinlikle bir taraftar grubu değildir. Hayatın her alanında, özellikle yardımlaşma alanında aktif olan bir dernektir” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.