Site Rengi

DOLAR 32,3798
EURO 34,7483
ALTIN 2.409,09
BIST 10.113,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Avni Gemicioğlu İlköğretim Okulu’ndan Başkan Çelik’e teşekkür

AVNİ GEMİCİOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU MÜDÜRÜ ENVER AVDAL VE OKUL AİLE BİRLİĞİ YÖNETİCİLERİ, ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANI ÖMER FARUK ÇELİK’İ ZİYARET EDEREK, OKULUN BAKIM VE TADİLATINA DESTEK VERDİKLERİ İÇİN ŞEHZADELER BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR ETTİ.

10.02.2021
81
A+
A-

Avni Gemicioğlu İlköğretim Okulu Müdürü Enver Avdal ve Okul Aile Birliği yöneticileri, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i ziyaret ederek, okulun bakım ve tadilatına destek verdikleri için Şehzadeler Belediyesi’ne teşekkür etti.

Avni Gemicioğlu İlköğretim Okulu Müdürü Enver Avdal ve Okul Aile Birliği yöneticileri, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i ziyaret etti. Okulun bakım ve tadilat işleri için belediyeden istedikleri desteğin hemen yerine getirilmesi nedeniyle teşekkür ziyaretinde bulunduklarını kaydeden Avni Gemicioğlu İlköğretim Okulu Müdürü Enver Avdal, Şehzadeler Belediyesi’nin her zaman yanlarında olduğunu, bir dediklerinin iki edilmediğini ifade etti. Müdür Avdal ziyarette, “Birçok konuda bize yardımcı oldunuz. Bir dediğimizi iki etmediniz. Kapı kolundan boya badanaya kadar tüm tamir ve tadilatlarımızı yaptı arkadaşlarımız. Her şey için hem çocuklarımız, hem öğretmenlerimiz hem de okulumuz adına çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

“Tüm okullarımıza ciddi destekler verdik”

Şehzadeler Belediyesi’nin ilçedeki tüm okullara belediyenin kurulduğu günden beri ciddi destekler verdiğini hatırlatan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek şöyle konuştu: “Son olarak okulumuzdan gelen talepler üzerine okulumuzun bakım ve boyama ihtiyaçlarını ekiplerimizle yerine getirdik. İnşallah bu pandemi süreci sona ersin de çocuklarımız okullarına kavuşsun. Okullarımız yeniden şenlensin. En büyük arzumuz budur. Bu noktada fedakarca hizmet eden okul idarecilerimize, okul aile birliği yöneticilerimize, tüm velilerimize teşekkür ediyorum. Yavrularımıza başarılar diliyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.