Site Rengi

DOLAR 32,3926
EURO 34,6245
ALTIN 2.393,97
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Satranç turnuvasında dereceye girenlere ödülleri verildi

SATRANÇ TURNUVASINDA DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

26.05.2021
81
A+
A-

Erzincan’da düzenlenen okullar arası online satranç turnuvasında dereceye giren okullara ve öğrencilere madalyaları ve kupaları düzenlenen tören ile verildi.

Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm Pistinde düzenlenen törene Erzincan Gençlik ve Sor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ferhat Albayrak, turnuvaya katılan okulların yöneticileri, öğretmenleri ve öğrenci verileri katıldı.

Ödül töreninin açılış konuşmasını yapan Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu, turnuvaya katılan tüm öğrencileri tebrik etti. İl Müdürü Mumcu, “Bu turnuva ile birlikte yapmak istediğimiz branşı nerde nasıl olursa yapabileceğimizi hep birlikte öğrenmiş olduk. Bilgisayar başında çok güzel müsabakalar yaptınız. Hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum. İnşallah ilimizi daha güzel yerlerde temsil edersiniz.” dedi.

İl Müdürü Volkan Burak Mumcu’nun konuşmanın ardından Online olarak düzenlenen Okul Sporları Satranç İl birinciliği müsabakalarında dereceye giren okullara kupaları sporcuları ise madalyaları düzenlenen tören ile takdim edildi. Düzenlenen tören hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.