Site Rengi

DOLAR 34,0128
EURO 38,0032
ALTIN 2.827,75
BIST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Araçta çıkan yangın makilik alanı ve mezarlıkları küle çevirdi

ANTALYA’DA OTOMOBİLDE ÇIKAN YANGIN HEM ARACI HEM DE MAKİLİK ALANDA BULUNAN AĞAÇLARI KÜLE ÇEVİRDİ. GENİŞ BİR ALANA YAYILAN YANGINDA ÇEVREDE BULUNAN MEZARLIKLARDA YANDI.

Araçta çıkan yangın makilik alanı ve mezarlıkları küle çevirdi
01.07.2021
99
A+
A-

Antalya’da otomobilde çıkan yangın hem aracı hem de makilik alanda bulunan ağaçları küle çevirdi. Geniş bir alana yayılan yangında çevrede bulunan mezarlıklar da yandı.

Yangın, Serik ilçesine bağlı Bucakköy Mahallesi Kuşçalı mevkiinde öğle saatlerinde çıktı. Edinilen bilgiye göre Hasan Potur isimli vatandaş, tarlasında bulunan ürünlerini kontrol ettikten sonra otomobiliyle seyir halindeyken bilinmeyen bir sebeple aracı alev aldı. Sürücü Potur, kendi imkanlarıyla araçtan kurtulmayı başardı. Daha sonra yangın makilik alana sıçradı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine orman işletme ile itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangının ormanlık alana sıçramaması için ekipler büyük çaba sarf etti. Yangın sonrası, bir araç ile zeytin ağaçlarının da aralarında bulunduğu ağaçlar zarar görürken çevrede bulunan Kuşçalı mezarlığındaki bazı mezarlıklar yandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.