Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Çankaya’da parklar yenileniyor

500’DEN FAZLA PARKIYLA ANKARA’NIN EN YEŞİL İLÇESİ OLAN ÇANKAYA’DA ESKİ PARKLAR BOYADAN TAMİRAT İŞLERİNE KADAR TÜM BAKIM-ONARIMLARI YAPILARAK YENİLENİYOR.

Çankaya’da parklar yenileniyor
31.07.2021
150
A+
A-

500’den fazla parkıyla Ankara’nın en yeşil ilçesi olan Çankaya’da eski parklar boyadan tamirat işlerine kadar tüm bakım-onarımları yapılarak yenileniyor.

Çankaya Belediyesi ilçedeki parklarda yenileme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 500’ü aşkın parkıyla dikkat çeken ilçede bütün parklar ihtiyaç durumlarına göre yenileniyor.

Çankaya Belediyesi ekipleri, tamire ihtiyacı olan ahşap bölümlerin tamirini yaparken bir yandan da çocuk oyun alanları ve demir aksamlarda da gerekli onarımları gerçekleştiriyor. Bitkisel bakımların ve boya çalışmalarının da yapıldığı parklar yenilenen yüzleriyle Çankaya halkına hizmet ediyor.

Halkın ikinci adresi

Kendi seralarında yazlık ve kışlık çiçek üretimi yapan Çankaya Belediyesi, bakımlarını yaptığı parklarına mevsimlik çiçekleri de dikerek rengarenk bir görünüme kavuşturuyor. Genç yaşlı, kadın erkek tüm vatandaşlara hitap edebilecek özelliklerle donatılmış parklar sıcak yaz aylarında vatandaşların eğlenmek ve dinlenmek için adeta ikinci adresleri oluyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.