Site Rengi

DOLAR 34,2388
EURO 37,2037
ALTIN 2.989,35
BIST 8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 20°C
Sal 20°C

Bakan Elvan: “Atacağımız adımları sosyal taraflarla istişare içinde belirleyeceğiz”

HAZİNE VE MALİYE BAKANI LÜTFİ ELVAN, TÜRKİYE İŞVEREN SENDİKALARI KONFEDERASYONU (TİSK) YÖNETİM KURULU BAŞKANI ÖZGÜR BURAK AKKOL VE HEYETİNİ AĞIRLADI. ELVAN, “ATACAĞIMIZ ADIMLARI SOSYAL TARAFLARLA İSTİŞARE İÇİNDE BELİRLEYECEĞİZ” AÇIKLAMASINDA BULUNDU.

22.02.2021
100
A+
A-

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol ve heyetini ağırladı. Elvan, “Atacağımız adımları sosyal taraflarla istişare içinde belirleyeceğiz” açıklamasında bulundu.

Bakan Elvan, TİSK Başkanı Akkol ile ekonomik reform gündemini ve işgücü piyasasının pandemi sonrası döneme hazır olması için fikir alışverişinde bulunduklarını kaydetti.

Bakan Elvan, resmi sosyal medya hesabından TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Akkol ve heyetini Hazine ve Maliye Bakanlığında ağırladığını belirterek, “Ekonomik reform gündemi ile işgücü piyasamızın pandemi sonrası döneme hazır olması için fikir alışverişinde bulunduk. Atacağımız adımları sosyal taraflarla istişare içinde belirleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.