Site Rengi

DOLAR 32,3895
EURO 34,7549
ALTIN 2.433,99
BIST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 16°C

Medova Hastanesinden öğrencilere canlı bağlantıyla beslenme önerileri

MEDOVA HASTANESİ BESLENME VE DİYET UZMANI MUKADDER BÜYÜKZEREN, “CANLI BAĞLANTI YAPARAK ÖĞRENCİLERİN DE SORULARINI YANITLAYARAK ONLARA NASIL DÜZENLİ BESLENMELERİ GEREKTİĞİNİ, SAĞLIKLI VE YETERLİ DENGELİ BESLENMENİN NE OLDUĞUNU HEPSİNİ ANLATACAĞIZ” DEDİ.

25.02.2021
143
A+
A-

Medova Hastanesi pandemi sürecinde okulların da kapalı olmasıyla beslenme düzenleri değişen ve kilo alan öğrencilere yönelik düzenli beslenmeyle ilgili canlı bağlantıyla bilgilendirme programı düzenledi.

Medova Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Mukadder Büyükzeren, düzenlenen programla canlı bağlantıyla öğrencilere nasıl düzenli beslenmeleri gerektiği, sağlıklı ve yeterli dengeli beslenmenin ne olduğunu anlattı. Yaptıkları çalışmayla ilgili bilgi veren Diyetisyen Büyükzeren, “Pandemi sürecinde öğrenciler de bizler gibi kilo aldılar ve beslenme düzenleri değişti. Okul olmadığı için hareketsiz bir yaşam tarzıyla birlikte fiziksel aktivitenin azalmasıyla bir de buna sağlıklı beslenmeyi atlatınca kilolar kaçınılmaz son oldu. Biz de Çumra Anadolu Lisesi ile birlikte ve birçok lisenin de katılımıyla bir etkinlik düzenledik. Etkinlikte öğrencilere sağlıklı beslenmeyle ilgili farkındalığı artırmak adına bu durumlardan bahsedeceğiz. Canlı bağlantı yaparak öğrencilerin de sorularını yanıtlayarak onlara nasıl düzenli beslenmeleri gerektiğini, sağlıklı ve yeterli dengeli beslenmenin ne olduğunu hepsini anlatacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.