Site Rengi

DOLAR 32,4302
EURO 34,7481
ALTIN 2.430,59
BIST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 16°C

Hırsızdan pes dedirten pişkinlik: Sitenin duvarından bahçeye atladı, hiçbir şey olmamış gibi motoru çalıp gitti

DİYARBAKIR’DA HIRSIZLAR KAYAPINAR İLÇESİNDE BİR SİTEN MOTOSİKLET ÇALDI. HIRSIZLIK ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIRKEN, MOTOSİKLETİ ÇALINAN YILMAZ ACU, HIRSIZLARA SESLENEREK, “HIRSIZLAR, SİZE SESLENİYORUM. LÜTFEN MOTORUMU GETİRİN” DEDİ.

26.02.2021
88
A+
A-

Diyarbakır’da bir hırsız, güvenliği olan sitenin duvarından atlayıp gözüne kestirdiği motosikleti çalarak hiçbir şey olmamış gibi bahçeden çıkıp kayıplara karıştı. Bu anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, iki gün önce Kayapınar ilçesi Peyas Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Yılmaz Acu, motosikletini güvenliği olduğu gerekçesiyle oturduğu evin karşısındaki siteye bıraktı. Hırsızlar, sabah saatlerinde gözlerine kestirdikleri motosikleti çalmak için harekete geçti. Sitenin duvarından atlayan bir kişi, park halindeki motosikleti çalıştırıp bindikten sonra sitenin kapısından çıkarak kayıplara karıştı. Hırsızların rahat tavırları bu kadarına da pes dedirtirken, olay güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

“40 yılda 4 tane motorum çalındı”

Motosikleti çalınan Yılmaz Acu, yan binada oturduğunu, oturduğu binanın güvenliği olmadığı için motosikletini güvenliği olan yandaki siteye bıraktığını söyledi. Acu, “Motosikletimi her akşam buraya bırakıyordum. Kilitliyordum, alarm da vardı, alarmı kurmuyordum. Çünkü kediler üstüne çıktığı zaman alarm çalıyordu ve sakinler rahatsız oluyordu. Sabah 05.00 sıralarında hırsız arka bahçeye atlıyor. Ellinde torba var, takımları, malzemeleri var. Gelip 20 dakika uğraşıyor, düz kontak yapıyor, motoru alıp çıkıyor. 40 yılda 4 tane motorum çalındı. Motosikletin fiyatı yaklaşık 11 bin lira. şimdiye kadar 45 bin lira civarında zararım oldu. Ben motosikleti hayır işlerinde kullanıyordum. Ticaret yapmıyordum. Sadece fakir fukaranın derdine derman oluyordum. Hırsızlara sesleniyorum, lütfen motorumu getirin” dedi.

Polis zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.