Site Rengi

DOLAR 32,3609
EURO 34,6755
ALTIN 2.408,97
BIST 10.094,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Hakan Taşıyan’ın sosyal medyasından sevenlerine çağrı

BİR SÜREDİR HASTANEDE TEDAVİ GÖREN ÜNLÜ ŞARKICI HAKAN TAŞIYAN’IN SAĞLIK DURUMU CİDDİYETİNİ KORUDUĞU ÖĞRENİLDİ. TAŞIYAN’IN SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPILAN AÇIKLAMADA, ACİL OLARAK KARACİĞER VE BÖBREK NAKLİ OLMASI GEREKTİĞİ BELİRTİLDİ.

27.02.2021
94
A+
A-

Bir süredir hastanede tedavi gören ünlü şarkıcı Hakan Taşıyan’ın sağlık durumu ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Taşıyan’ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, acil olarak karaciğer ve böbrek nakli olması gerektiği belirtildi.

Yaklaşık 4 aydır hastanede tedavi gören Ünlü şarkıcı Hakan Taşıya’ın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Taşıyan’ın sosyal medya hesabından yapılan duyuruda acil böbrek ve karaciğer nakli olması gerektiği ifade edildi. Sosyal medyadan yapılan açıklamada, “Yaklaşık 4 aydır devam eden tedavi sürecimizde, doktorlarımızın yapmış olduğu tetkikler neticesinde, acil olarak karaciğer ve böbrek nakli olması gerektiği tespit edilmiştir. Öncelikle birinci derece yakınlarından(aile bireylerinden) alınan kan örnekleri neticesinde böbrek için kız kardeşinin uyumlu olduğu belirtilmiş ancak karaciğer için herhangi bir donör bulunamamıştır. Durumu kritikliğini korumaktadır ve doktorlarımızın verdiği bilgi neticesinde karaciğerin acil olarak bulunması gerektiği bildirilmiştir. Tedavi sürecinde doktorlarımızın vücudu dengede tutabilmek için belirli aralıklarla vücuttan su çekme işlemi ve diyaliz işlemi uygulanmaktadır. Hakan Taşıyan sevenlerinden dualarını eksik etmemesini ve Allah’ın izniyle sağlıklı günlere kavuşması ve sevenlerine tekrar “doktor” olmasını tüm kalbi duygularımızla diliyoruz. Yanımızda olan tüm kardeşlerimize sevgilerimizle” ifadeleri kullanıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.