Site Rengi

DOLAR 32,3891
EURO 34,6186
ALTIN 2.389,28
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Akyurtlu judocuların kuşak heyecanı

AKYURT GENÇLİK VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜNE AİT KAPALI SPOR SALONUNDA KUŞAK TERFİ TÖRENİ YAPILDI. TÖRENE AKYURT BELEDİYE BAŞKANI HİLAL AYIK DA KATILDI.

04.02.2021
106
A+
A-

Akyurt Belediyesinin desteklediği judo sporcuları ilk kuşak takma heyecanını yaşadı.

Akyurt Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne ait kapalı spor salonunda kuşak terfi töreni yapıldı. Törene Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık da katıldı. Kuşak rengine göre sporcuların derecelerinin sınıflandırıldığı judo sporunda Akyurt’ta uzun yıllardır faaliyet gösteren antrenör Nihat Oba ve öğrencileri renkli görüntüler oluşturdu. Pandemi kurallarına uygun olarak hazırlanan salonda bir araya gelen sporculara kuşaklarını Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık takdim etti. Antrenör Nihat Oba, Akyurt Belediyesinin destekleriyle judo sporunu Akyurt’ta yaygınlaştırmayı amaçladıklarını belirterek, Başkan Hilal Ayık’a teşekkür etti.

Başkan Hilal Ayık törende yaptığı konuşmada, “Akyurtlu gençlerin spordaki başarılarını ve potansiyelini yakından takip ediyoruz. Farklı spor dallarında güzel sonuçlar alan gençlerimiz var. Daha geniş kitlelerin sporun çeşitli dallarıyla ilgilenmesi ve başarılı olması için çalışmalar yapıyoruz. Bunun son örneği ise Yüzme Havuzu ve Gençlik Merkezi’dir. Çok yakında temelini atacağımız bu tesiste yetişecek genç sporcular Akyurt’u temsil edecek. Bugün judo sporunda kuşak takmaya hak kazanan gençlerimizle birlikteyiz. Pırıl pırıl gençlerimiz gelecekte sağlıklı birer insan olacak ve başarılarıyla bizleri sevindirecekler. Burada çocuklarının heyecanına ortak olan ailelere özellikle teşekkür etmek istiyorum. Zor şartlarda, pandemi gölgesinde spor yapmak kolay iş değil. Çocuklarına verdikleri destekle gelecekte başarılarını da görmelerini diliyorum. Antrenörümüz ve gençlerimiz Akyurt’un adını sporda da yukarılara taşıyacaklar. Genç kardeşlerime başarılar diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.