Site Rengi

DOLAR 32,4221
EURO 34,7550
ALTIN 2.431,54
BIST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 18°C

Düzce itfaiyesinin yeni hizmet binası hızla yükseliyor

YAPIMINA ESKİ TERMİNAL MEVKİİNDE BAŞLANAN DÜZCE BELEDİYESİ İTFAİYE TEŞKİLATININ YENİ HİZMET BİNASI HIZLA YÜKSELİYOR. 2020 YILININ KASIM AYINDA İHALESİ TAMAMLANAN, 2020 YILI ARALIK AYINDA İSE İLK KAZMASI VURULAN İNŞAATIN ANA HATLARI ORTAYA ÇIKMAYA BAŞLADI.

23.03.2021
99
A+
A-

DÜZCE (İHA) – Eski terminal mevkiinde başlanan Düzce Belediyesi İtfaiye Teşkilatı yeni hizmet binası hızla yükseliyor.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün Düzce’ye ve bölgeye hitap edecek şekilde modernize edilmesi talimatını verdiği, bu yönde çalışmaların 2020 yılı sonunda başlatıldığı itfaiye binası inşaatının yükselişi hızlı şekilde sürüyor. Azmimilli Mahallesi’nde bulunan mevcut itfaiye binasının, Çoban mevkiine taşınarak her bölgeye ve olası yangınlara en hızlı şekilde müdahale edebilmesi hedefleniyor. Düzce’nin önümüzdeki 25 yılına hizmet edecek şekilde yenilenme yoluna gidilen itfaiye teşkilatı ve inşaat çalışmalarına yönelik değerlendirmelerde bulunan Başkan Dr. Faruk Özlü, “2 Bin 400 metrekare alan içerisine konuşlanacak olan yeni hizmet binamızın yapımına 2020 yılı sonunda başlamıştık. Aynı zaman diliminde yaklaşık 40 bin vatandaşımızın yaşadığı Bahçeşehir bölgemizde de itfaiye istasyonumuzu kurarak teşkilatımızı güçlendirdik. Bölgenin en modernize ve en güçlü teşkilatını oluşturmak adına çalışmalarımız sürüyor. Kısa süre önce itfaiye eri alım sınavlarımızı da gerçekleştirdik. Yeni gelecek olan arkadaşlarımızda gücümüze güç katacak. Bunların yanında modernize edilmiş ve yenilenen ekipmanlarımızın yanı sıra son teknoloji ile donatılan araç filomuzla birlikte tamamlanmak üzere olan yeni itfaiye binamız da Düzce’mize ve bölgemize daha hızlı, daha sağlıklı ve daha verimli şekilde hizmet etmeyi sürdüreceğiz” dedi.

Yeni İtfaiye binasının bir hizmet binasından öte bir kompleks olarak düşünüldüğünü ve bu yönde çalışma yaptıklarını belirten Başkan Özlü, binanın Ağustos ayı gibi tamamlanarak hizmete sunulacağını da sözlerine ekledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.