Site Rengi

DOLAR 32,3609
EURO 34,6755
ALTIN 2.408,97
BIST 10.094,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

‘6 Milyon Tek Yürek’ kampanyasına destek çığ gibi büyüyor

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MANSUR YAVAŞ’IN, ‘İYİLİKTE İKİNCİ DALGAYI BAŞLATIYORUZ’ SÖZLERİYLE YENİDEN BAŞLATTIĞI “6 MİLYON TEK YÜREK” KAMPANYASI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR. YAVAŞ, SOSYAL MEDYA HESAPLARI ÜZERİNDEN YAPTIĞI PAYLAŞIMLA KAMPANYANIN İLK HAFTASINDA YAKLAŞIK 4 MİLYON TL DESTEK SAĞLANDIĞINI AÇIKLAYARAK, HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR ETTİ.

09.04.2021
87
A+
A-

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Ramazan Bayramı öncesi yeniden hayata geçirdiği “6 Milyon Tek Yürek” kampanyasına destek çığ gibi büyüyor. Hayırseverlerin yoğun ilgi gösterdiği kampanyanın ilk haftasında ‘Su Ver’, ‘El Ver’, ‘Bilet Ver’, ‘İftar Ver’ ve ‘Afiyet Ver’ uygulamalarına yaklaşık 4 milyon TL’lik destek sağlandığını açıklayan Yavaş, tüm hayırseverlere teşekkür etti. Başkan Yavaş, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda, “#AnkaraTekYürek kampanyamız bir haftada yaklaşık 4 milyon TL destek aldı. Alan elin de veren elin de başını yastığa huzurla koyacağını bilmek bizim için en büyük ödül. İyiliğin gücünü bir kez daha gösteren herkese sonsuz teşekkürler” dedi.

Hayırseverler, ‘www. ankaratekyurek.com’ adresinden bütçelerine göre ihtiyaç sahiplerine su faturası, ANKARAKART yükleme, nakit yardımı, iftar paketi ve gıda kolisi seçenekleriyle destekte bulunabiliyor. Kampanyanın sonuçları kamuoyuyla da paylaşılıyor. Tüm desteklerin şeffaflık ilkesi gereği internet sitesinden kamuoyuna açık olarak paylaşıldığı kampanyanın ilk haftasında yapılan yardımların tutarı 9 Nisan itibarıyla 3 milyon 935 bin 993 TL’ye ulaştı. Kampanyanın ilk haftasında “Su Ver” ile 417 bin 617 TL’lik 12 bin 955 su faturası ödenirken, “Bilet Ver” ile 51 bin 951 TL’lik 905 ANKARAKART’a yükleme yapıldı. “El Ver” ile 3 bin 263 adet nakit yardımıyla toplam 1 milyon 150 bin 200 TL yardım toplanırken, “İftar Ver” ile 42 bin 431 iftar paketi sipariş edilerek, 1 milyon 60 bin 775 TL’lik iftar paketi desteği sağlandı. “Afiyet Ver” ile de 1 milyon 255 bin 450 TL’lik 6 bin 537 yardım kolisi desteği sağlandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.