Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Hüseyin Eroğlu: “Maça iyi başladık fakat ikinci dakikada yaşadığımız sakatlık ister istemez dengemizi bozdu”

TFF 1. LİG’İN 29. HAFTASINDA KONUK OLDUĞU ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ’NE 5-3 MAĞLUP OLAN ALTINORDU’DA TEKNİK DİREKTÖR HÜSEYİN EROĞLU, “MAÇA İYİ BAŞLADIK FAKAT İKİNCİ DAKİKADA YAŞADIĞIMIZ SAKATLIK İSTER İSTEMEZ DENGEMİZİ BOZDU. SONRAKİ SÜREÇTE DE ÖN TARAFI ZORLAYAN, ÖN ALANA KAZANDIĞIMIZ TOPLARI GETİRDİĞİMİZ VE SONUÇLANDIRAMADIĞIMIZ TOPLAR VARDI” DEDİ.

09.04.2021
143
A+
A-

TFF 1. Lig’in 29. haftasında konuk olduğu Ankara Keçiörengücü’ne 5-3 mağlup olan Altınordu’da Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, “Maça iyi başladık fakat ikinci dakikada yaşadığımız sakatlık ister istemez dengemizi bozdu. Sonraki süreçte de ön tarafı zorlayan, ön alana kazandığımız topları getirdiğimiz ve sonuçlandıramadığımız toplar vardı” dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında mücadeleyi değerlendiren Eroğlu, “İyi bir seri yakalamıştık. 10 maçtır kaybetmiyorduk. Keçiörengücü’de playoff’a oynayan, sezon başından beri istikrar yakalayan bir takım. En büyük avantajlarının suni çim olduğunu düşünüyorum. Maça iyi başladık fakat ikinci dakikada yaşadığımız sakatlık ister istemez dengemizi bozdu. Sonraki süreçte de ön tarafı zorlayan, ön alana kazandığımız topları getirdiğimiz ve sonuçlandıramadığımız toplar vardı. Savunma hatamızdan dolayı iki tane çok kötü gol yedik. İkinci yarı skoru geri çevirip oyuna ortak olmak istiyorduk. Baktığımız da yenilen beş golde savunmadaki yaptığımız bireysel hata ve arka tarafın yaptığı uyumsuzluktan dolayı. 4-3’e getirdiğimiz ana kadar çok iyi bir reaksiyon verdik. Çok istedik ama bir türlü istediğimiz dördüncü ve beşinci golleri bulamadık. Bugünkü reaksiyonumuz, salı günü oynayacağımız Adana Demirspor maçı öncesi iyi bir motivasyon kaynağı” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.